Gera Jimma Anaerob – Honey Zöld Kávé

Szeretnél kapcsolódni a kávéhoz a csészédben? Elmélyülnél az elkészítés fortélyaiban? Rajongsz mindent belengő frissen pörkölt kávéillatért?

Pörkölj kávébabot otthon a legfrissebb élményért!

Akár lelkes kezdő vagy, akár haladó, zöld kávéink arra várnak, hogy magad pörköld meg őket. Nincs felemelőbb érzés a kávé szerelmeseinek, amikor maguk készíthetik el a napi feketét.

Ez a kávé azért különleges, mert először Honey, majd később Anaerob fermentáción esett át. A kávébabok alap ízvilágát kiegészíti az elegánsan fermentált aroma, így egy komplex, testes, méz-édes csészét kapunk pörkölés után! Mivel micro-lot kávéról van szó, mennyisége limitált!

Ízvilág: Naracs, karamell, bor, rum

Fermentált, mézes aroma

Fermentáció: Anaerobic – Honey

11.990 Ft

Leírás

Eredet: Etiópia

Régió: Jimma

Feldolgozás: Száraz, Honey

Fermentáció: Anaerobic – Honey

Mosóállomás: Kebir

Magasság: 1890-2230m

Típus: JARC 74-140, 74-4, 74-110, 74-112, 75-227, 74-158

Savasság: Magas

Testesség: Testes

Ízek: Naracs, karamell, bor, rum

Aroma: Fermentált, mézes

További információk

Zöld kávé

150 G, 500 G, 1 KG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gera Jimma Anaerob – Honey Zöld Kávé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.