Guji Anaerob Wine Coffee

Gourmet kávéimádók figyelem! Megérkezett Guji régió különleges Bor kávéja!

Uraga Guji kávétartomány közepén található Solomo kerületben. A mosóállomás büszkén állíthatja, hogy náluk tart a legrégebb óta, 8 éve, az anaerob módszerek kísérletezése. Ezen kísérleteknek köszönhető, hogy ez a kávé fermentálódott egyedülálló módon 15 napon át.

A végeredménye egy csodálatos nádszirup, melasz, rum,bor ízjegyekkel megspékelt kávé.

200g-os csomagolásunk 100%-ban újrahasznosítható ♻️

 

Ízvilág: Bor, rum, nádszirup

Speciális Fermentáció: Anaerob 15 days

4.500 Ft

Leírás

Eredet: Etiópia

Régió: West Guji

Fermentálás: Anaerob 15 nap

Mosóállomás: Uraga

Magasság: 2250m

Típus: Hairloom

Savasság: Magas

Testesség: Testes

Ízek: Bor, rum, nádszirup

Aroma: Fermentált

További információk

Ethicoffee

SZEMES

Kiszerelés

200 G

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Guji Anaerob Wine Coffee” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.