IRODÁKNAK

Egyenesen a farmokról az irodákba!

Egyedi igények, egyedi ajánlatok.

Mit nyújt az Ethicoffee számotokra?

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: a kávégép telepítésétől kezdve a karbantartáson át a kávé utánpótlásig mindenről gondoskodunk. Szakértő csapatunk a helyszínen felméri az irodátok igényeit és segít kiválasztani a megfelelő kávégépet és kávéfajtákat. 

Bármelyik csomagot is választjátok biztosan jól jártok vele!

Az irodai környezetre szabott prémium kávégépeink, legyen szó automata vagy karos gépekről, minden kávézási igényt kielégítenek. Elegáns designjuk, egyszerű kezelhetőségük és kiemelkedő megbízhatóságuk révén a tökéletes kávézás élményét nyújtják nap mint nap.

Számunkra az ügyfél az első!

Tudjuk, hogy minden iroda egyedi, ezért szolgáltatásainkat teljes mértékben az igényeitekhez igazítjuk. Akár egy kisebb irodáról, akár egy többszintes vállalati központról van szó, az Ethicoffee garantálja, hogy mindenki hozzáférjen a minőségi kávézáshoz.

A legfinomabb megoldás a legfontosabb pillanatokhoz!

Az irodai munkavégzés egyik kulcsfontosságú eleme a kávézás a munkatársakkal. Ez az élmény nemcsak hogy fokozza a csapatmunkát és a munkahelyi morált, de inspiráló és energizáló is. Az Ethicoffee-val ezt az élményt a maximumra emeljük, hiszen prémium kávéinkkal a kávézók legjobb ízeit hozzuk el közvetlenül az irodatokba.

Egy jó irodába jó kávé dukál!

Amikor ügyfeleket látotok vendégül az irodában, az Ethicoffee kávéival igazán lehengerlő benyomást kelthettek. Egy finom, frissen főzött kávé nemcsak a hangulatot emeli, hanem professzionális és gondoskodó képet is fest rólatok.

Készen álltok?

Válasszátok az Ethicoffee-t, és emeljétek irodátok kávézásának minőségét a következő szintre prémium Single Origin kávéinkkal, melyek garantáltan felpezsdítik a munkanapokat. A minőség, a kényelem és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk teszi az Ethicoffee-t az irodai kávézás ideális partnerévé.

Hogyan érsz el minket?

Töltsd ki a kérdőívet és máris felvesszük veled a kapcsolatot!

Iratkozz fel

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol különleges promóciók
és érdekes hírek várnak!

Iratkozz fel

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol különleges promóciók
és érdekes hírek várnak!