Szolgáltatások

Tanulj velünk a kávézás ősi kultúrájáról!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel elindítottuk előadás/workshop sorozatunkat. Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel a kávézás világa, illetve egy csodálatos, autentikus élménnyel szeretne gazdagodni. Csoportfoglalkozásaink keretein belül betekintést nyerhetnek az etióp kávé kultúrába, illetve a legősibb kávé készítési szokásokba.

Kézműves kávé előadás

Ez az autentikus élmény bemutatja a kávé történetét, illetve hogyan lesz a piros szemű bogyókból aromás reggeli frissítő ital.

Az előadáson pörkölt kávét meg is lehet kóstolni. Kiváló team building esemény.

Az eseményt közös kávézás és beszélgetés zárja le. A résztvevők megtudják: mi a különbség arabika és robuszta között, mi a funkciója a kremának, mit jelent az erős kávé, hogyan érdemes otthon kávézni kotyogóssal, filterrel, darálós géppel illetve egyéb eszközökkel.

 

Kézi pörkölés workshop

Az interaktív oktatás során, a résztvevők megtanulják a tradicionális kézi pörkölés művészetét. Saját maguk pörkölnek 1-1 adag kávét mobil-tűzhely fölött, etióp pörkölő-lábasokkal. Az így készült kávét megkóstolhatják és ajándékba haza is vihetik. (Ehhez névre szóló csomagolást is adunk)

Kávé ceremónia

A tradicionális etióp kávé ceremónia során, a résztvevők megtapasztalhatják, a ceremóniális kávéfogyasztás minden aspektusát. Az esemény során a Ceremóniamester bemutatja a
kávé legősibb elkészítési és fogyasztási metódusát. Emellett betekintést enged az etióp kultúrába és mindennapjaiba. A résztvevők érdekességekkel gazdagodnak az esemény végére, valamint megkóstolhatják a hamisítatlan, frissen készült etióp kávénkat.

Etióp kávézás reggelihez

Ezen az eseményen etióp kávét szolgálunk fel a csapat reggelikhez. A kávét előadás közben kézzel daráljuk és Jabanában főzzük, melyet a reggeli közben felszolgálunk. A résztvevők kellemes csevegés közben autentikus etióp kávét fogyaszthatnak, frissen pörkölt szemekből. Kiváló napindító team-building esemény, irodáknak, csoportoknak meleg szívvel ajánljuk.

Iratkozz fel

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol különleges promóciók
és érdekes hírek várnak!

NYERS KÁVÉ

A frissen pörkölt kávé a jövő!

A frissen pörkölt kávé élettani hatásai páratlanok és utánozhatatlanok.

A kávé minősége a pörköléstől számított első héten a legmagasabb.

Éppen ezért lehetőséget biztosítunk azoknak, akik szeretnék maguk pörkölni a prémium etióp zöld kávéinkat.

Legyen szó akár kis mennyiségről home roastereknek, vagy nagy mennyiségről pörkölőknek.

Amennyiben egyedi kérésed lenne bátran lépj velünk kapcsolatba!

 

Iratkozz fel

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol különleges promóciók
és érdekes hírek várnak!