Fellow – Opus Conical Burr Kávéőrlő

Original price was: 125.990 Ft.Current price is: 93.990 Ft.

Menj biztosra, őröld te a kávédat az új Fellow automata örlővel! Miért tökéletes választás a Fellow Opus kávéőrlő: Széles őrlési tartomány ⇒ Az Opus lehetővé teszi a kávé őrlését bármilyen főzési módszerhez – az eszpresszó, a pour-over főzési módszerek, az AeroPress, a French Press és a Cold Brew kávéfőzők számára. Ez akár 41 alapbeállítást és további makrofokozatokat jelent. Egyenletes és megismételhető őrlés ⇒ Az Opus 40 mm átmérőjű kúpos acélőrlővel van felszerelve. Ez a 6 Nm nyomatékú motorral kombinálva biztosítja, hogy a kávéd minden alkalommal tökéletesen őrölt legyen. Könnyen használható ⇒ az Opus fedele egyben kávébabmérő csésze és egy praktikus útmutató az őrlő beállításához a különböző főzési módszerekhez. Emellett az őrlő kalibrálása és tisztítása nem igényel speciális szerszámokat. Zéró rendetlenség ⇒ Az antisztatikus technológia a megfelelően kialakított ernyővel kombinálva azt jelenti, hogy az őrlőpor és a visszatartás minimálisra csökken. Ennek eredményeként az őrölt kávé a tartályba kerül, és a kávémaradék nem marad a darálóban, illetve nem fröccsen a pultra.

Leírás

Hivatalos gyártói weboldal:

https://fellowproducts.com/

Fellow Opus combines great design with functionality:

  • The paddle allows you to easily adjust the grind. You can choose one of 41 degrees depending on what brewing method you want to use. The grinder is suitable for all coffee brewing methods.
  • C6-40 Burly Burrs™: 6-blade 40 mm stainless steel conical burrs at 350 RPM and 6Nm of torque provide consistent grinding every time. The grind range is ~200 microns and up.
  • Timed autostop shuts th grindes off after 30, 60, 90 or 120 seconds, depending on how many times you push the button.
  • 110 gram load bin capacity – for up to 12 cups of cffee. Designed for single dose loading, so beans stay extra fresh.
  • The grounds container is made of plastic. A magnet on its bottom makes it easy to place the container on the base of the grinder. Spouted rim allows easy transitions of ground coffee and extra adapter makes it easy to use the container with portafilters.
  • Built from solid and elegant plastic.
  • Small dimensions allow you to place the grinder almost anywhere.
  • Dimensions (LxWxH): 210 mm x 129 mm x 268 mm
  • 220V, EU plug.

Minimalistic design perfect for every interior:

The grind guide makes it easy to set the grinder for your needs:
Fellow Opus is equipped with an adapter that makes the grounds container easy to use with portafilters.

További információk

Szín

Matt Fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fellow – Opus Conical Burr Kávéőrlő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.