Bialetti Moka Express Kávéfőző (2)

Original price was: 11.990 Ft.Current price is: 9.480 Ft.

Esszenciális olasz eszpresszó, minden mediterrán energiával a csészédben! A Bialetti Moka Express a klasszikus kávéfőzés alapköve. Az 1930-as évektől kezdve a mai napig a leghíresebb Moka modell, egyszerű használatának, letisztult külsejének és zamatos kávéjának köszönhetően. Egy hamisíthatatlan olasz eszpresszóhoz nincs másra szükséged, csak a Moka Express-re, egy igazán jó kávéra és néhány percre! A termékről: A Bialetti Moka Express gáz- és elektromos főzőlapokhoz egyaránt használható. (Ügyelj rá, hogy a fogantyú a hőtől távol legyen.) A kávéfőző egy felső és egy alsó tartályból áll, középen egy szűrővel. Helyezz a szűrőbe kívánt mennyiségű daráltkávét, majd önts vizet az alsó tartályba és tedd a tűzhelyre néhány pecig. Kis idő múlva már kortyolhatod is a tökéletes eszpresszót.

Leírás

A Bialetti Moka Express kotyogós kávéfőzőről:

A Bialetti céget Alfonso Bialetti alapította és 1919 óta működik a piacon.

Magas szintű innováció és termékeinek minősége jellemzi. A Bialetti Moka Express gáz- és elektromos főzőlapokhoz egyaránt használható. (Ügyelj rá, hogy a fogantyú a hőtől távol legyen.) A kávéfőző egy felső és egy alsó tartályból áll, középen egy szűrővel. Helyezz a szűrőbe kívánt mennyiségű daráltkávét, majd önts vizet az alsó tartályba és tedd a tűzhelyre néhány pecig. Kis idő múlva már kortyolhatod is a tökéletes eszpresszót.

További információk

Bialetti Moka Express

2 fő, 3 fő, 4 fő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bialetti Moka Express Kávéfőző (2)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.