Leírás
Kézi Pörkölés útmutató:
Helyezd a zöld, szemes kávét a pörkölő lábasba egyenletesen elosztva. Ezután közepes láng fölé tartva (10-15 cm-re) egyenletes kézmozdulatokkal mozgasd a serpenyőt.
A mozdulatokat megismételve folyamatos láng dölött tartva 10-12 percig pörköld a zöld, szemes kávét, legalább addig amíg az első cracket meghallod.
Fontos, hogy addig pörköld legalább a kávészemeket, amíg minden bab eléri az első cracket! – Természetesen a második crackig is pörkölhető a kávé ízlés szerint, ami már a közepes-sötét pörkölésnek felel meg.
Ha nem vagy biztos a dolgodban, várunk szeretettel az irodánkban, ahol workshop keretén belül megtanítjuk neked a kézipörkölés alapjait.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.