Etióp füstölő

Varázsold otthonodba a kávéceremónia élményét etióp füstölőkkel!

 

Kávéceremónia kezdetén a ceremóniamester füstölőt gyújt. Kellemes illata meginvitálja a rokonokat, vendégeket, hírül viszi a készülő kávé közeledtét. Megtisztítja a teret, ahol a ceremónia zajlik, ezzel elősegíti a nyugodt hangulatot és egy meghitt élményt biztosít minden résztvevő számára. Ha többre vágysz egy hétköznapi élménynél, próbáld ki a kávéceremóniát, vidd otthonodba a tradíciót!

(Itt olvashatsz róla többet)

1.990 Ft

Leírás

Készülés a ceremóniára:

Az esemény előkészületei során, a helységet feldíszítik, és füstölők bódító illatával töltik meg. Frissen vágott füvet szórnak a földre, melyre a kávés asztalt elhelyezik. Erre kerülnek a kávéscsészék és nassolnivalók -kukorica, popcorn, illetve ide kerülnek a kávé ízesétéséhez használt dolgok általában cukor, den addam de néha akár a só is.

Míg az illatra gyűlnek az emberek, vendégek, családtagok, szomszédok, addig a ceremónia mester begyújtja a szenet, a csak erre a célra használt eszközben. Ezen a tűzön pörkölődik a kávé, és később ezen is fog megfőni.

További információk

Füstölő fajták

7 in 1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Etióp füstölő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.